Μια ακόμα νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός», αυτή τη φορά επί του διοργανωτή Κολοσσού Ρόδου με 80-65. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού», ήταν οι Μίλος Βούγιανιτς (18 πόντους), Κένεντι Ουίνστον (16 πόντους) και Σάνι Μπετσίροβιτς (15 πόντους). Από την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, θετική ήταν η παρουσία του Σάβο Τζιγκάνοβιτς που σημείωσε 12 πόντους.

Μετά το τέλος του ματς, ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε πως: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι, σε παιχνίδι. Κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα, κάποια χειρότερη σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Κάθε φορά η αντίδραση είναι διαφορετική. Είναι τα πρώτα φιλικά που δίνουμε σε κανονικές συνθήκες και υπό καθεστώς πίεσης και μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Είναι δύσκολη η δουλειά του κόουτς, που μέσα σε τρεις μέρες πρέπει να διαχειριστεί μια ομάδα που ουσιαστικά 6-7 παίκτες μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής».

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, είπε: «Τα συμπεράσματα είναι ενθαρρυντικά. Είναι θετικό το ότι η ομάδα παλεύει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Σημειώνουμε πρόοδο καθημερινά. Χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά, ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή για τα παιχνίδια μας εκτός έδρας. Δεν μας ξεγελούν τα εντός έδρας παιχνίδια, διότι αυτά που βλέπουμε τώρα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες».

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 35-36, 52-59, 65-80

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Κουνούνης 5(1), Σκορδάλης 7(1), Γιοσίποβιτς 8(1), Τσέσκοβιτς 6(2), Παναγιωταράκος, Κουπίδης 3(1), Ασημακόπουλος 6(1), Τζιγκάνοβιτς 12, Μπλαντ 8(2), Τόντιτς 6, Τσαμάτος 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης, Περπέρογλου 6(1), Ζαχάριεφ, Μπετσίροβιτς 15(2), Μπατίστ 9, Ζίζιτς 6, Γιαμχάγκεν, Βούγιανιτς 18(1), Αντωνόπουλος, Ουίνστον 16(1), Τομάσεβιτς 9, Ταταρούνης 1.


Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube