Την Τρίτη θέση του τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» κατέλαβε ο Πανιώνιος, έπειτα από τη νίκη του με 76-75 επί του Κολοσσού το Σάββατο. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «θρίλερ» και κρίθηκε, ύστερα από δυο εύστοχες βολές του Κένταλ, 14’’ πριν τη λήξη του αγώνα. Στην τελευταία επίθεση, ο Στίνσον αστόχησε, ενώ το φόλοου του Μπλαντ είχε την ίδια κατάληξη. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή βρισκόταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια, όμως οι «κυανέρυθροι» με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν το ματς.


ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Στίνσον 13(1), Κουνούνης, Σκορδάλης, Γιοσίποβιτς 13(2), Τσέσκοβιτς 6(2), Κουπίδης 12(2), Ασημακόπουλος 8(2), Τζιγκάνοβιτς 4, Μπλαντ 13(2), Τόντιτς 2, Τσαμάτος 4(1)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος, Μακ Ναμάρα 14(3), Ζορόσκι 5, Γεωργαλής, Σάκοτα 13(4), Αγγελόπουλος, Καλαμπόκης 12(1), Νιούλεϊ 13(2), Καβαλιάουσκας 11, Κένταλ 9, Γιαννούλης 1

Δηλώσεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ:«Μετά από τρία σερί ματς με καλές ομάδες, ήμασταν αξιοπρεπείς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τον Πανιώνιο, αλλά δεν κρατήσαμε τη διαφορά. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα στο τελευταίο ενάμιση λεπτό και, σε συνδυασμό με τις χαμένες βολές, ήρθε η ήττα».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube