Τελικά, ο Βλάντε Ντίβατς έχει φανατικούς οπαδούς σε όλη τη Σερβία. Η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, προς τιμήν των προσφύγων της γειτονικής χώρας, δεν επέτρεψαν στον Σέρβο πρώην διεθνή σταρ να αναχωρήσει από την πατρίδα του, μαζί με την υπόλοιπη παρέα, για το Βελιγράδι την προγραμματισμένη ώρα. Από εκεί, θα αναχωρούσαν για την Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Έτσι, η αναχώρηση του ιδιωτικού τζετ, που θα φέρει τους Σέρβους σταρ στην Αθήνα, μετατέθηκε για τις 12 το μεσημέρι.

Ο ΕΣΑΚΕ και η LIFELINE, λοιπόν, άλλαξαν την ώρα που θα παρουσιάζονταν ο Βλάντε Ντίβατς και η παρέα του, για τις 14:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Metropolitan».

Από εκεί και έπειτα, οι αφίξεις των σημαντικών προσώπων θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίτερα. Στις 09:40 αναμένεται να αφιχθεί η πτήση της JAT, που θα μεταφέρει στην Αθήνα τους Πρίγκιπα Αλέξανδρο και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, τον Ζάρκο Πάσπαλι και τη σύζυγό του, Μίλκα. Στις 10:00 θα προσγειωθεί το ιδιωτικό τζετ, που θα έχει ως επιβάτες τους Γουέιν Κούπερ, Σκοτ Πόλαρντ, Κρις Γουέμπερ, Ερικα Μπγιορκ, Γκραντ Ναπίερ, Παναγιώτη Φασούλα, Παναγιώτη Γιαννάκη, Ντούσαν Ιβκοβιτς, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

Ύστερα από την πρωτοβουλία της LIFELINE HELLAS και, με την υποστήριξη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, η αυλαία της όλης εκδήλωσης αποφασίστηκε να «πέσει» στο «Ecali Club». Εκεί θα φιλοξενηθεί ανθρωπιστική εκδήλωση για την υποστήριξη των παιδιών των πυρόπληκτων οικογενειών και στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Α1.

Για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες θα αναφερθούν οι Πρίγκιπας Αλέξανδρος,. Βασίλης Οικονομίδης και Βλάντε Ντίβατς, στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο «Metropolitan».

Οι προσκεκλημένοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο «Ecali Club» κατά τις 20:00. Η ώρα έναρξης της κλήρωσης έχει οριστεί για τις 21:00 και σε αυτήν αναμένεται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, που θα αφορούν αρκετές βραβεύσεις. Θα βραβευθεί ο Παναθηναϊκός, ως νταμπλούχος Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης. Επίσης, η καλύτερη πεντάδα της περυσινής περιόδου, ήτοι οι Στράτος Περπέρογλου, Ραϊμόνας Σισκάουσκας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Μάικ Μπατίστ και Δημήτρης Διαμαντίδης, που ψηφίστηκε και ως MVP. Τέλος, ο καλύτερος προπονητής της περυσινής περιόδου, δηλαδή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όσον αφορά το «Fair Play», που διοργανώνουν από κοινού ΕΣΑΚΕ και Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, θα το μοιραστούν από κοινού οι Πανελλήνιος, Ολύμπια Λάρισας και Ολυμπιάδα Πατρών, αφού δεν κλήθηκαν καθόλου την περασμένη περίοδο από τον αθλητικό δικαστή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube