Την πεποίθησή του ότι ο αρχηγός των «Ανθρακωρύχων», Άλαν Σίρερ δεν πρόκειται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Φρέντι Σέφερντ. Ο Σίρερ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ο Σέφερντ πιστεύει πως ο πρώην Άγγλος Διεθνής θα παραμείνει στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ για ακόμα ένα χρόνο. Εάν συμβεί αυτό, θα έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» το ρεκόρ των περισσοτέρων τερμάτων που κατέχει ο Τζάκι Μίλμπερν.

Ο Μίλμπερν είχε σκοράρει 200 γκολ συνολικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο για τους «Ανθρακωρύχους», ενώ ο Σίρερ έχει φτάσει τα 189 με το γκολ που πέτυχε ενάντια στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ουέφα.

Άσχετα από την παραμονή ή όχι του Άγγλου στην ενεργό δράση, ο Σέφερντ παραδέχτηκε πως η ομάδα θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλο όνομα.

«Χωρίς αμφιβολία, θα κινηθούμε στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι για την απόκτηση επιθετικού μεγάλης κλάσης. Ο Σούνες έχει μιλήσει για τον Όουεν και παίκτες με τέτοιο στυλ είναι στους στόχους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!