Δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Αμύντα στον Υμηττό ο ΑΓΟΡ. Οι νεοφώτιστοι, στην Α1, Κρητικοί επικράτησαν με 94-62 και προκρίθηκαν στη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Εκεί, οι παίκτες του Στέργιου Κουφού θα αντιμετωπίσουν τη Ξάνθη.

Ο ΑΓΟΡ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και από την αρχή πήρε διαφορά δεκαπέντε πόντων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κορυφαίους τους Γκαγκαλούδη και Κούμουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προαναφερόμενοι βρήκαν επιθετική συμπαράσταση από τους Ζούζα και Μακρή και έτσι ο Κρητικοί αύξαναν προοδευτικά τη διαφορά, που έφτασε πάνω από τους τριάντα πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 17-32, 31-57, 47-79, 62-94

Αμύντας: Ζούπας 7, Μπάρμπας 10 (1), Σαμοθράκης 3 (1), Γραμματικός 3 (1), Tζωγόπουλος 2, Κορίζης 23, Δορκοφίκης, Βογιατζής 8, Χριστοφάκης 2, Μουμούρης 4, Βαρθακοκοίλης

Ρέθυμνο: Πετρόπουλος 8 (2), Κούμουλος 13 (2), Μακρής 11 (2), Ζούζα 13, Γκαγκαλούδης 18 (2), Καραποστόλου 6 (2), Βαρδαβάς 6, Γκιζογιάννης 10 (2), Βουγιούκας 9 (2)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube