Του πάει η φανέλα του βασικού και το απέδειξε στον αγώνα της Τρίτης με την Νόριτς σε παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Κάρλινγκ Καπ... Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά, που με δικό του γκολ στο 88΄ της συνάντησης σκόραρε για τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στάντιουμ», χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, αλλά και δίνοντας την καλύτερη απάντηση στον Σβέν Γκόραν Έρικσον, που τον εμπιστεύθηκε. Ο «Σαμ», με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, μίλησε για τη σκληρή δουλειά που καταβάλει, τις ευκαιρίες που περιμένει, αλλά και το «ένστικτό» του, που του έλεγε ότι θα σκοράρει. «Εγώ απλά επικεντρωνόμουν στη μπάλα, όμως ήξερα ότι θα σκοράρω. Είχα ένα προαίσθημα πριν το παιχνίδι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού:

«Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, απλά προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου, να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει, να βελτιώνομαι ο ίδιος και να βλέπω μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε ολόκληρο αγώνα και ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να παίζω. Εγώ απλά επικεντρωνόμουν στην μπάλα, όμως ήξερα ότι θα σκοράρω. Είχα ένα προαίσθημα πριν το παιχνίδι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος.

Εστιάζω στο παιχνίδι μου, προπονούμαι σκληρά, ήξερα ότι θα πάρω και εγώ την ευκαιρία μου και εξαρτιόταν από εμένα να την πάρω. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube