Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη την Τετάρτη, είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.
Ο Έλληνας τεχνικός του Αμαρουσίου, στην προπόνηση της Πέμπτης, είδε δυο παίκτες του να ακουλουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ τα ευχάριστα ήρθαν από τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, που γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στην Κοζάνη και θα βρίσκεται στο «Ιβανώφειο».
Παράλληλα, ατομική προπόνηση έκαναν οι Λάρι Στιούαρτ, που ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και Κώστας Καϊμακόγλου που έχει τράβηγμα στη γάμπα. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της Τετάρτης αλλά αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Α1.
Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά