Η πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Κάσπερ Σμάιχελ, έχει προκαλέσει τα εύλογα ερωτηματικά των φίλων της ομάδας. Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν αυτός που έκατσε κάτω από τα δοκάρια των «πολιτών» στην αρχή του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Ίσακσον και ανταπεξήλθε πλήρως.

Ο 21χρονος Δανός, γιος του Πέτερ Σμάιχελ που έγραψε την δική του ιστορία υπερασπιζόμενος την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής ομάδας της χώρας του, αποτελεί τον ευσεβή πόθο πολλών ομάδων, που θα ήθελαν να τον εντάξουν στην δύναμη τους. Πρώτη έκανε γνωστή την επιθυμία της, η Κόβεντρι, που έφτασε μια «ανάσα» από τον νεαρό γκολκίπερ, όμως το εμπάργκο των μεταγραφών που της επέβαλε η αγγλική ομοσπονδία, της στέρησαν αυτή την ευκαιρία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Κάρντιφ είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με τον Σμάιχελ, που όπως φαίνεται θα έχει ισχύει για ένα μήνα.

Επιμέλεια: Μιχάλης Χατζηνικήτας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»