«Διαγραφή των χρεών» ήταν το σύνθημα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στο γήπεδο της Τούμπας. Οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» επικαλέστηκαν τις παλαιότερες υποθέσεις χρεών άλλων ελληνικών ομάδων, όπως και την διαγραφή των… τηλεφωνικών λογαριασμών των Βουλευτών που ανέρχονταν στα 34.000.000 ευρώ, ενώ ανακοίνωσαν και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής, Χρήστος Δεμτσιούδης τόνισε: «Βαρεθήκαμε τη κοροϊδία και περιμένουμε από τη Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, έτσι όπως αντιμετώπισε προβλήματα ίδιου είδους άλλων μεγάλων ομάδων της Ελλάδας όπως οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα. Τα ποσά που ζητάει από τον ΠΑΟΚ η Κυβέρνηση, τα έχει χαρίσει σε άλλες ομάδες κι εμείς απαιτούμε υπηρετώντας έναν σύλλογο με πλούσια αθλητική και πολιτιστική προσφορά , να έχει την ίδια αντιμετώπιση. Αυτό που ζητάμε είναι απόλυτα δίκαιο».

Εν συνεχεία στη συζήτηση… μπήκαν και οι λογαριασμοί των Βουλευτών: «Οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 34.000.000 ευρώ και θα χαριστεί από τη Κυβέρνηση. Όπως λοιπόν θα διαγραφεί αυτό το ποσό, έτσι απαιτούμε να διαγραφούν και τα χρέη του ΠΑΟΚ. Να τα πληρώσουν αυτοί που τα δημιούργησαν και όχι η ομάδα» ενώ για τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη δήλωσαν:

«Σφυρίζει αδιάφορα και περιμένουμε τις θέσεις του επί του ζητήματος. Εμείς δεν κάνουμε πόλεμο στη Νέα Δημοκρατία, απαιτούμε όμως να μας σεβαστούν. Δεν φέραμε εμείς τον Γούμενο στον ΠΑΟΚ και δεν ευθύνεται ο σύλλογος για τα χρέη».

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στα μέσα του Νοέμβρη, στο οποίο: «οφείλουν να είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες και όχι οι Βουλευτές. Περιμένουμε άλλωστε από τον Θόδωρο Ζαγοράκη να πει ξεκάθαρα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη ποιοι του είπαν ότι θα τον στήριζαν και δεν το έκαναν».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντύπας: «Η εικόνα του Πόποβιτς και το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακού ενόψει Ναϊμέγκεν»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε δουλέψει και τις αποχωρήσεις κι αυτό φαίνεται με Γέντβαϊ και Σιωπή»

Προς επιστροφή στην Τουρκία ο Σιώπης!

Αποχαιρέτησε τον Γέντβαϊ ο Παναθηναϊκός - Το οικονομικό όφελος της συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ

«Κατάλαβε ο Νίκολιτς όσα χρειάζονται διόρθωση»: Το σχόλιο Τζαλίδη για το 3-2 της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

Βοριαζίδης: «Έχω δουλέψει σκληρά - Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σήμερα»

Νίκολιτς: «Χρειαζόμαστε μέσους, αλλά θα χαμογελάμε σε μερικές μέρες - Έχουμε κάποιες ιδέες για εξτρά κινήσεις»

Αποθέωση με «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στους παίκτες της ΑΕΚ!

Κετσετζόγλου: «Σημαντικό που νίκησε ξανά με ανατροπή η ΑΕΚ - ''Απαγορεύεται'' το κακό 10λεπτο στα playoffs»

Η ντοπιέτα του Βάργκα και η ανατροπή στην ανατροπή: Τα highlights από τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.