Προπονητής της Βαλένθια είναι και με τη… βούλα από την Πέμπτη (1//11), ο Ρόναλντ Κούμαν. Σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «νυχτερίδων», διασαφηνίζεται η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Ολλανδό πρώην τεχνικό της Αϊντχόφεν, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά την Παρασκευή (2//11) αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο τεχνικός Ρόναλντ Κούμαν, θα βρίσκεται στη Βαλένθια την Παρασκευή, για να υπογράψει συμβόλαιο με την Βαλένθια για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο προπονητής θα παρουσιαστεί στις 13:00 το μεσημέρι στο Μεστάγια».

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 44χρονος κόουτς θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση μετά την επίσημη παρουσίαση του και θα επιλέξει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Μαγιόρκα.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!

Βινίσιους: «Έχω καλύτερη σύνδεση με τον Αρμπελόα σε σχέση με τον Αλόνσο»

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στη Βαρκελώνη ο Ραφίνια, στόχος του το clasico

Mundo Deportivo: «Πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα ο Μπαστόνι»