Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός αποστολής έμειναν Μπαρκαουάν και Πίρσμαν που αμφότεροι δεν κατάφεραν να προπονηθούν λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Εκτός έμεινε ο Ισσά λόγω καρτών και οι τραυματίες Κασμερίδης, Στεφανής, Νουαφόρ, Πυθαρούλης και Μπεμπής.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα πάρει μαζί του, ο Ράινερ Μάουερ είναι οι: Τζόρβας, Γεωργίου, Αρβανίτης, Μονιάκης, Πίτσος, Ρουμπάκης, Ταραλίδης, Νίκος Κουνενάκης, Σταθόγλου, Πλουσής, Σφακιανάκης, Γκάντσεφ, Γκέρμπερ, Λεοζίνιο, Πόποβιτς, Λαρόκ, Σίμιτς και Ντρούλιτς.

*Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της Κρητικής ομάδας για την Αθήνα. Ενώ η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης.

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ