Τα σενάρια καθημερινά δίνουν και παίρνουν καθημερινά σχετικά με πιθανή μεταγραφή του Ροναλντίνιο. Μνηστήρες πολλοί και διάφοροι ερίζουν για την υπογραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Συγκεκριμένα οι Μίλαν και Τσέλσι φέρονταν να έχουν πλησιάσει πιο κοντά στο να ντύσουν στα χρώματα τους τον «Ρόνι». Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο Βραζιλιάνος έβαλε τέλος με δηλώσεις του στα όσα γράφονταν κατά καιρούς. «Όλοι είναι στο πλευρό μου και αυτό μου δίνει κίνητρο. Πηγαίνω στην προπόνηση κάθε μέρα και το απολαμβάνω, αυτό είναι το κίνητρο μου», τόνισε ο 27χρονος άσος.
Επίσης μίλησε για την σχέση που έχει με τους συμπαίκτες του γιατί και για αυτό είχαν γραφτεί πολλά: «Είμαστε όλοι φίλοι σαν μία οικογένεια και αυτό είναι καλό. Όταν κάποιος δέχεται κριτική, πάντα τον υπερασπιζόμαστε».
Ο Ροναλντίνιο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την κριτική που του έχουν ασκήσει τα Μ.Μ.Ε.: «Υπάρχουν διαφορετικά είδη κριτικής. Υπάρχει κριτική από ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο και από άλλους που έχουν παίξει όπου είναι δύσκολο να καταλάβουν τι συμβαίνει».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόδοση του λέγοντας: «Είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και γνωρίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ. Πρέπει να εκπλήσσεις τους ανθρώπους, με μία ντρίπλα, μία πάσα. Χρειάζεται δημιουργία και πάντα προσπαθώ. Ποτέ δεν θα χάσω τα χαρακτηριστικά μου γιατί είναι αυτό που ξέρω να κάνω».
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου