Δεν θα παρακολουθήσουν τελικά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχαν προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήριά τους. Ο λόγος για 1.500 οπαδούς της Έβερτον των οποίων τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Νυρεμβέργη, για τον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου UEFA, δεν θα ισχύσουν.

Την ευθύνη για το μπέρδεμα αυτό φέρει ο γερμανικός σύλλογος, καθώς αν και η διοργανώτρια αρχή είχε χαρακτηρίσει το ματς «υψηλού κινδύνου», εντούτοις οι παράγοντες των γηπεδούχων δεν δίστασαν να πουλήσουν ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε οπαδούς των φιλοξενούμενων. Η προοπτική να συνυπάρξουν στις ίδιες κερκίδες οι «θερμόαιμοι» Άγγλοι με τους φιλάθλους της Νυρεμβέργης μόνο πανικό μπορούσε να προκαλέσει στην UEFA, η οποία και αποφάσισε τελικά να ακυρώσει τα εισιτήρια.

«Δεν θα προτείναμε ποτέ στους φιλάθλους μας να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του γηπεδούχου σωματείου και, όταν κάνουν κάτι τέτοιο, δημιουργούνται ανησυχίες. Όσοι αγόρασαν εισιτήρια με αυτό τον τρόπο, ενημερώνονται ότι δεν θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Άγγλων, Ιαν Ρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Έβερτον δόθηκαν περίπου 3.000 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, ωστόσο η ζήτηση ήταν τριπλάσια.

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»