Αποφασισμένος να ακολουθήσει την λύση της δικαστικής οδού, για τα όσα άφησε στο πέρασμά της από την ΑΕΚ, η οικογένεια Ψωμιάδη, δείχνει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε σήμερα το «παρών» ως μάρτυρας, στην εκδίκαση της δίωξης του Υπουργείου Οικονομικών κατά της οικογένειας Ψωμιάδη, ωστόσο δόθηκε αναβολή στην υπόθεση για τις 5 Μαρτίου, λόγω απουσίας βασικού μάρτυρα. Ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», ανατροπή της αρνητικής ψυχολογίας εν όψει Παναθηναϊκού, επιδιώκει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Κανονικά θα αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Λυμπερόπουλος.

Αναβολή, αλλά…

Αποφασισμένος να ακολουθήσει την λύση της δικαστικής οδού, για τα όσα άφησε στο πέρασμά της από την ΑΕΚ, η οικογένεια Ψωμιάδη, δείχνει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης. Εκτός από την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών, που οδήγησε στην παραπομπή της οικογένειας Ψωμιάδη πριν από μερικές ημέρες, για υπεξαίρεση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδωσε σήμερα το «παρών» ως μάρτυρας στην εκδίκαση της δίωξης του Υπουργείου Οικονομικών κατά της οικογένειας , ωστόσο δόθηκε αναβολή στην υπόθεση για τις 5 Μαρτίου, λόγω απουσίας βασικού μάρτυρα

Η υπόθεση φοροδιαφυγής της οικογένειας Ψωμιάδη εκδικαζόταν σήμερα στο Ζ` Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για έκδοση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων - τιμολογίων, για την περίοδο που ήταν στην ΑΕΚ. Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε αναβολή, κάνοντας λόγο για αδυναμία του δικηγόρου να υποστηρίξει την υπόθεση την δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, ωστόσο στη συνέχεια τελικά δόθηκε αναβολή.

Ο λόγος ήταν η απουσία βασικού μάρτυρα και συγκεκριμένα του κ. Αντώνη Κατσαρού. Έτσι, παρότι η εκδίκαση ξεκίνησε κανονικά, στη συνέχεια διακόπηκε για τον παραπάνω λόγο και το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης για τις 5 Μαρτίου, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να τονίζει πως η παρουσία του Αντώνη Κατσαρού είναι επιβεβλημένη.

Λευτέρης Καραγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.