Μέλι για τον Πίπο Ιντζάγκι έσταζε το στόμα του Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Μίλαν με 3-0 στο Ντόνετσκ επί της Σαχτάρ. Ο Ιταλός φορ σημείωσε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμη για τους «ροσονέρι» επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.

«Ο Ιντζάγκι απέδειξε πόσο σπουδαίος επαγγελματίας είναι. Όλο το διάστημα που δεν τον χρησιμοποιούσα και ήταν τραυματίας δούλεψε πολύ σκληρά. Αν και είχε πάλι κάποιες ενοχλήσεις, πάλεψε σκληρά ως το τέλος, όπως κάνει πάντα», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ενώ εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Ρονάλντο, που επέστρεψε στην αποστολή μετά από τρίμηνη απουσία. «Βλέποντας και τη ροή του αγώνα, προτίμησα να μη χρησιμοποιήσω τον Ρονάλντο σε τόσο κρύο και μετά από τρεις μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση. Θα έχει χρόνο να προσφέρει στο μέλλον».

Τέλος, χαρακτήρισε τονωτική ένεση για την ομάδα του τη νίκη στην Ουκρανία, ειδικά μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Serie A. «Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι επηρεάστηκε από τον τρόπο που παρατάχθηκε η Σαχτάρ, η οποία αν και γηπεδούχος έπαιζε κλειστά και προσπαθούσε να μας απειλήσει με αντεπιθέσεις. Μετά το γκολ που σημειώσαμε άλλαξαν όλα. Αδυνατώ κι εγώ να εξηγήσω γιατί παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια μας στην Ιταλία. Πάντως είναι θετικό το γεγονός πως διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας για τρίτο συνεχή αγώνα. Η νίκη αυτή μας τονώνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube