Χωρίς τον Σπύρο Βάλλα θα αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο η Ξάνθη. Ο αμυντικός της Ακριτικής ομάδας ταλαιπωρείται από τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Γιώργος Μπάρκογλου προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην 19μελής αποστολή. Να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοινώθηκε από το Νίκο Κεχαγιά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Πρόκειται για τους: Τούρινα, Παπαδημητρίου, Πόι, Λαμπριάκο, Κοντοδήμο, Ζουέλα, Τόμιτς, Γιουρασόφσκι, Κιντάνα, Κωστούλα, Φλίσκας, Μπάρκογλου, Καζάκη, Γκαρσία, Διγκόζη, Αλβα, Ρίκκα, Ραντζίσκι, Γκσπούρνιγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Ξάνθη