Από τα χέρια του προέδρου του Άρη, Λάμπρου Σκόρδα παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 7ης αγωνιστικής της Super League, ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο 32χρονος μέσος που συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Βέροια, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα κολακευμένος για την τιμή που του έγινε και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.
«Αποφάσισα να τιμήσω προσωπικά ο ίδιος τον Κώστα Νεμπεγλέρα για δύο λόγους. Αφενός επειδή έχουμε έρθει ως Super League σε συμφωνία με τον σύνδεσμο αμειβομένων ποδοσφαιριστών για να συνδιοργανώνουμε το διαγωνισμό, αφετέρου επειδή βράβευση του αρχηγού συμπίπτει με τις 300 συμμετοχές που θα κλείσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στο ματς με το Λεβαδειακό και είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Θα πρέπει να αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που είναι μέλος της ομάδας. Στο πρόσωπο του Νεμπεγλέρα τιμώ όλη την ομάδα, γιατί είναι ο αρχηγός, εκφράζει την ομαδικότητα, το πνεύμα του μαχητή και είναι ίσως η καλύτερη έκφραση των αφανών παικτών. Δεν είναι ο σκόρερ, δεν κάνει μια σπουδαία απόκρουση, αλλά για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου εκφράζει μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς του Άρη το πνεύμα της ομάδας. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο κάποιες στιγμές, παίζεται όλη μέρα στις προπονήσεις, κάθε στιγμή. Είναι πνεύμα που έχει να κάνει με τον Άρη της ομαδικής και συνεχούς δουλειάς και στοχεύει όχι στην προβολή, αλλά στην πρόοδο της ομάδας. Είμαστε περήφανοι γιατί αγωνίζεται έτσι, και το πνεύμα αυτό που τον χαρακτηρίζει πέρασε και στους οπαδούς μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Άρη.
Από τη μεριά του, ο Κώστας Νεμπεγλέρας ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για τα καλά του λόγια που αυξάνουν τις υποχρεώσεις μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κι εγώ και οι συμπαίκτες μου για να πάμε τον Άρη όσο γίνεται ψηλότερα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτε. Είναι ένα προσωπικό έπαθλο που όμως έρχεται μέσα από τη συλλογική δουλειά. Σαν ομάδα στηριζόμαστε στο σύνολο κι εύχομαι να κατακτήσουμε πολλά βραβεία γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνει καλά η ομάδα. Για μας το μεγάλο βραβείο είναι το χειροκρότημα του κόσμου κάθε Κυριακή. Ο προπονητής προσπαθεί να μας κρατήσει προσγειωμένους κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Αν είσαι σοβαρός είσαι και πειθαρχημένος στο γήπεδο και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν θέλουμε να λέμε τι πιστεύουμε, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο και αφού πιστεύουμε στους εαυτούς μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ