Η διάθεση της Κρουζ Αζούλ να πουλήσει τώρα τον Σέζαρ Ντελγκάδο, αφού το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και δεν θα έχει οικονομικά οφέλη, ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για αυτή τη μεταγραφή. Τα εμπόδια πολλά, αφού τον Αργεντινό μέσο επιθυμούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με την Λιόν να έχει μπει πιο ζεστά για την απόκτησή του. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό», διαψεύδει ο Γιάτσεκ Κρζίνοβεκ, την ώρα που βρίσκεται κοντά στους Πειραιώτες. Συνομιλία μεταξύ του Βαλερί Ντομοφτσίσκι και του Ίλια Ίβιτς αποκάλυψε εφημερίδα της Βουλγαρίας. Στα υπόψη και ο Σίλβα Κλέιτον της Λάρισας.

Πωλείται ο Ντελγκάδο!

Άλλαξε στάση η Κρουζ Αζούλ σχετικά με την παραχώρηση του Σέζαρ Ντελγκάδο. Η μεξικανική ομάδα, βλέποντας τους πολλούς μνηστήρες που έχουν μαζευτεί για τον παίκτη της, αποφάσισε να τον πουλήσει, αφού έτσι θα έχει και οικονομικά οφέλη, όπως αποκαλύπτει η «Diario Digital Suarez». Μην ξεχνάμε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και έτσι θα μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, που μέσω του τεχνικού του, Τάκη Λεμονή, είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τον Ντελγκάδο.

Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει λίγα εμπόδια για την πραγματοποίηση αυτή της μεταγραφής, αφού η Λιόν έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του, στέλνοντας μάλιστα και άνθρωπό της στο Μεξικό, πριν από λίγες μέρες. «Άρεσε στη Λιόν η εμφάνιση του Τσελίτο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ μεξικανικής εφημερίδας. Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στη μάχη με τη γαλλική ομάδα το ότι πρέπει να αποδεσμεύσει η τελευταία μια θέση ξένου στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Μεξικό, το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει στην Κρουζ Αζούλ ο ενδιαφερόμενος σύλλογος ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Μίλησε με Ντομοφτσίσκι ο Ίβιτς, λένε οι Βούλγαροι

Συνομιλία μεταξύ του Ίλια Ίβιτς και του Βαλερί Ντομοφτσίσκι επί αγγλικού εδάφους αποκάλυψε η βουλγαρική εφημερίδα, «Στάνταρντ». Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε βρεθεί πριν από μέρες στην Αγγλία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ελπίδων μεταξύ των «λιονταριών» και της Βουλγαρίας, με τον 21χρονο φορ να ξεκινάει βασικός και να αφήνει καλές εντυπώσεις. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον νεαρό άσο που απασχολεί τους «ερυθρολεύκους».

Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του επιθετικού της Λέφσκι Σόφιας έκανε ο τεχνικός της βουλγαρικής ομάδας, Στάνιμιρ Στοίλοφ. «Δεν πρόκειται να σταθώ εγώ εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και εάν έρθει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα που θα ικανοποιεί τη διοίκηση, τότε δεν θα έχω το παραμικρό πρόβλημα να παραχωρηθεί».

«Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό»

Μπορεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε καλό δρόμο, όμως ο Γιάτσεκ Κρζίνοβεκ όπου βρεθεί και όπου σταθεί προβαίνει σε διαψεύσεις. «Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό. Εχω να μιλήσω τρεις με τέσσερις εβδομάδες με τον μάνατζέρ μου. Δεν σκέφτομαι να φύγω από το Βόλφσμπουργκ. Νιώθω καλά εδώ», δήλωσε ο Πολωνός μέσος σε γερμανικά Μέσα. Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Βίσλα Κρακοβίας για εκείνον, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να γυρίσω στην Πολωνία».

Επέστρεψαν…

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, μετά το διήμερο ρεπό. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, Ματσούκας και Μπούτινα. Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Αντζας, που αναμένεται την Τετάρτη να προπονηθεί με την ομάδα, ακολούθησε ατομική προπόνηση και παράλληλα έκανε κάποια τεστ. Θεραπεία έκανε ο Σέζαρ, ενώ ο Τοροσίδης παρέμεινε στο σπίτι, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Νε.

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube