Μεγάλη νίκη για τον γυναικείο Πανιώνιο. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος επικράτησαν με 71-66 της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του Euro Cup μπάσκετ των γυναικών. Έτσι, οι «κυάνερυθρες» σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο γκρουπ και ανέκτησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες του Τάκη Κορωναίου ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Κορυφαία της ελληνικής ομάδας ήταν ξανά η Σαμορούκοβα με 16 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 12-14, 29-33, 50-54, 66-71

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Σπίριτς 4, Ερντογάν 2, Ερντέν 3 (1), Γίγκιτ 2, Ουνουβάρ 5 (1), Γκιουλέρ 18, Ζάνζε 11, Λόβελεϊς-Τόλμπερτ 21

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταυρακάκη 2, Δελή 12 (4), Βασιλείου 8 (2), Θορν 12 (1), Ρούσου, Χαλιβερά, Σαμορούκοβα 16, Κουίναν 11 (1), Γιαννακοπούλου 10 (1)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube