Θεραπεία σε συνδυασμό με ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για άλλη μία μέρα ο Κοσμίν Μπαρκαουάν. Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΟΦΗ, συνέχισε και την Πέμπτη να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού του και πλέον η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θεωρείται πολύ αμφίβολη. Όμως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Παράσχος.

Ο Πόποβιτς ακόμα δεν έχει επιστρέψει από την Κροατία, οπού βρίσκεται, ενώ και ο Γκάντσεφ παραμένει στην Βουλγαρία. Μάλιστα, ο τελευταίος έπεσε θύμα των καιρικών συνθηκών της γειτονικής χώρας αφού η έντονη χιονόπτωση που επικρατεί δεν επέτρεψε την εκτέλεση των αεροπορικών δρομολογίων.

Στον αντίποδα, οι Μονιάκης και Πλούσης ενσωματώθηκαν με την ομάδα του ΟΦΗ, την Πέμπτη, μιας και είχαν την περασμένη εβδομάδα είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδα του Ηρακλείου θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής. Το Σάββατο θα γίνει άλλη μία προπόνηση, την ίδια ώρα (10:30) και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή που θα επιλέξει ο Γιώργος Παράσχος θα αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ