Πολλά παράπονα από τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ο Μπερντ Σούστερ μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Μούρθια. Η «βασίλισσα» αν και προηγήθηκε νωρίς, στη συνέχεια δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία των γηπεδούχων, δέχτηκε την ισοφάριση και απείλησε να πάρει ακόμη και τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας και δεν τα καταφέραμε. Μετά το γκολ που πετύχαμε δεν είχαμε ρυθμό και δεν ήμασταν απειλητικοί. Η Μούρθια κατάφερε να μας ισοφαρίσει και δεν βρήκαμε τρόπο να αντιδράσουμε. Η ισοπαλία ήταν τελικά ένα δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας.

Κληθείς να σχολιάσει την ανόητη αποβολή του Γκούτι, που κλώτσησε αντίπαλό του όντας πεσμένος στο έδαφος από μαρκάρισμα, ο προπονητής της Ρεάλ θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα. «Με εξέπληξε η αποβολή του Γκούτι, αφού ως τώρα τη φετινή σεζόν η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περισσότερο», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προχωρά η αγορά της Σεβίλλης από fund με επικεφαλής τον Σέρχιο Ράμος

Όργιο φημών για σκάνδαλο στην Μπέτις: Ο Ντεόσα εκτός ομάδας επειδή φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του Χοακίν

Έξαλλος με συνεργάτη του Φλικ ο Γιαμάλ: Ο λόγος που ξέσπασε μετά το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Συνεχίστηκε η κόντρα Βινίσιους με Μαφέο: «Θα σε σκοτώσω»-«Είσαι για την… παραλία»

«Καθάρισε» με την παραμονή και βάζει σε κίνδυνο την τριάδα για τη Βιγιαρεάλ η Τζιρόνα

Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα τιμά τη μνήμη του Κόμπι, με τα χρώματα των Λέικερς

Και όμως: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν συναντηθεί… ακόμη περισσότερες φορές από τις 6 φετινές!

Βινίσιους: «Έχω καλύτερη σύνδεση με τον Αρμπελόα σε σχέση με τον Αλόνσο»

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στη Βαρκελώνη ο Ραφίνια, στόχος του το clasico

Mundo Deportivo: «Πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα ο Μπαστόνι»