Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο κεντρικό αθλητικό δελτίο ειδήσεων του SuperΣΠΟΡFM 94,6 για την ομάδα του, τους στόχους της, αλλά και για το προσωπικό ρεκόρ συμμετοχών που κατέχει στην Α’ Εθνική. O "μπέμπης" είναι ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης αυτή την στιγμή σε συμμετοχές (460), ενώ βρίσκεται στη δέκατη της λίστας όλων των εποχών, μόλις 14 πίσω από τον Ντίνο Κούη του Άρη που βρίσκεται στην ένατη. Πάντως τόνισε πως η στιγμή που θα κρεμάσει τα παπούτσια του δεν θα αργήσει.

Μας δίνει κουράγιο ο κόσμος μας

«Θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία του κόσμου. Το γήπεδο χθες με τον Πανιώνιο ήταν σχεδόν γεμάτο. Με όλη αυτή την παρουσία του φέτος και τη συμπαράσταση που μας έχει δείξει, δίνει μεγάλο κουράγιο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν φέτος, το καλοκαίρι. Η ομάδα βελτιώνεται αισθητά, το βλέπουμε άλλωστε τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης».Καλό ποδόσφαιρο

«Νομίζω ότι όλοι θέλουν να κερδίζει η ομάδα τους, έστω και με 1-0. Σε συνδυασμό φυσικά με καλό ποδόσφαιρο. Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο, γιατί και γκολ βάλαμε και αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο».

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ

«Η ομάδα φέτος στηρίζεται σε μία καινούργια βάση. Πολλοί νέοι παίκτες, ένας καινούργιος προπονητής και μια νεοσύστατη διοίκηση. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω πως ένας εφικτός στόχος για τον εφετινό ΠΑΟΚ είναι να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέϊ οφ. Ένας πρωτόγνωρός θεσμός που εφαρμόζεται για πρώτη φορά από της Σούπερ Λιγκα και φυσικά μέσα από αυτόν να βγούμε Ευρώπη».

Πρώτος σε συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό το επίτευγμα. Έχω καταφέρει να αγωνιστώ σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Α’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα ζω το παρόν, αυτά αποτελούν ιστορία και αριθμούς. Νιώθω δυνατός και θέλω να αγωνίζομαι όσο πιο πολύ μπορώ».

Είναι κοντά η ώρα αποχώρησής μου

«Δεν ξέρω ακόμη πόσο θα παίζω, σίγουρα όμως το τέλος δεν είναι μακριά…Θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Να δούμε τότε πως θα είμαι, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα και τότε βλέπουμε».

Κλήρωση Εθνικής Ελλάδος

«Η κλήρωση ήταν πολύ καλή. Αυτό που μας κάνει όμως περισσότερο αισιόδοξους είναι το καλό πρόσωπο που παρουσιάζει η Εθνική και που αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, τότε σίγουρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εξάλλου έχουμε κληθεί ν’αγωνιστούμε και με ισχυρότερους αντιπάλους και τα έχουμε καταφέρει. Δε νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα».

Εκτός κανονικών ρυθμών και πάλι ο Σνάουτσνερ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο άτυχος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αποκόμισε ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τους «κυανέρυθρους» (3-1) και αντικαταστάθηκε στο 23’ από τον Ηλιάδη.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες, το μενού της Δευτέρας (26/11) περιελάμβανε χαλάρωμα για τους βασικούς, ενώ οι θεωρητικά αναπληρωματικοί επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής. Ατομικό ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ο Ορφανός, που ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλό, ενώ την ίδια… μοίρα είχε και ο Ίλιεφ. «Απών» από την προπόνηση δήλωσε ο Μπαλάφας, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Επιμέλεια: Νικόλας Τζαβάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν