Χωρίς τον Ζεράλντο Άλβες και τον Ριβάλντο θα παραταχθεί την Πέμπτη η ΑΕΚ κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Πορτογάλος αμυντικός παρότι ξεπέρασε την διάσειση που υπέστη προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ για λόγους ξεκούρασης όπως όλα δείχνουν, έμεινε εκτός και ο Βραζιλιάνος σταρ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δέλλας θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου. Για τις υπόλοιπες θέσεις, σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει και ο τεχνικός της «Ένωσης» στις προπονήσεις, ο Αρουαμπαρένα θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ράμος δεξιά, Τόζερ και Ενσαλίβα θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή, με τους Σέζαρ αριστερά και έναν εκ των Μανού-Παπά στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο παρτενέρ του Μπλάνκο, με τον Μαντούκα από πίσω του ή τον Κονέ.

Στα της προετοιμασίας τώρα, αυτή ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με μία μεσημεριανή προπόνηση και μετά το τέλος της, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ανακοίνωσε και τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή. Εκτός έμεινε ο Νίκος Λυμπερόπουλος που σήμερα ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μορέτο, Μάχο, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Kαφές, Ζήκος, Παππάς, Ασκάρατε, Μπούρμπος, Μανού, Ενσαλίβα, Τόζερ, Ράμος, Σέζαρ, Μαντούκα, Μπλάνκο και Κονέ.

**Στις 19:30 ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
**Περίπου 30-35.000 φιλάθλους περιμένουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Λευτέρης Καραγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: A.E.K.