Η Μπανταλόνα σημείωσε την ένατη νίκη της και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας με 97-77 της Μούρθια για τη δέκατη αγωνιστική. Επτά παίκτες της ομάδας του Αΐτο Ρενέσες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με κορυφαίους τους Μουαζό με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ και Γιάγκλα με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Η Μπαρτσελόνα ίδρωσε για να φτάσει στην όγδοη νίκη της, αφού χρειάστηκε την παράταση για να νικήσει με 83-80 την Παμέσα Βαλένθια (κανονικός αγώνας 73-73). Ο Γιάκα Λάκοβιτς με 26 πόντους και 7/12 τρίποντα ήταν και πάλι ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα», ενώ για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ξεχώρισε ο Σαμόντ Ουίλιαμς με 24 πόντους και 6 ασίστ.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Μιχάλη Κακιούζη που είχε 21 πόντους (6/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, η Κάχα Σαν Φερνάντο ηττήθηκε με 76-74 από τη Βαγιαδολίδ, με την οποία δεν αγωνίστηκε ο Μιχάλης Παυλίδης. Στο τέταρτο ματς του Σαββάτου η Μενόρκα νίκησε τη Γρανάδα με 78-77.

Αναλυτικά η εικόνα της δέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/12

Μπανταλόνα-Μούρθια 97-77
Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 83-80 στην παράταση (κ.α 73-73)
Βαγιαδολίδ-Κάχα Σαν Φερνάντο 76-74
Μενόρκα-Γρανάδα 78-77

Κυριακή 2/12

Γκραν Κανάρια-Μανρέσα
Ρεάλ Μαδρίτης-Λεόν
Τάου Κεράμικα-Μπιλμπάο
Τζιρόνα-Εστουντιάντες
Φουενλαμπράδα-Ουνικάχα-Μάλαγα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέκτησε την ENBL η δήμιος του Ηρακλή, Τζίκι

Χλίνασον: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ χωρίς αμφιβολία»

Ήττα-σοκ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: Έχασε από 8 παίκτες της ουραγού του πρωταθλήματος Ισραήλ!

Παρέμεινε στην Κίνα, αλλά σε διαφορετική ομάδα και κατηγορία ο Αγραβάνης

«Θέλω να δω ξανά πεινασμένα μάτια και ανταγωνιστική φλόγα»: Η ομιλία Μπούτσκου πριν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπιλμπάο!

Φοντέκιο για Αρμάνι: «Τίτλοι που τους έχουν βγάλει… - Αυτή την στιγμή αποκλείω την επιστροφή στην Euroleague»

Αποχωρεί ο Καντσελιέρι από την Τρέντο στο τέλος της σεζόν

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»