Την υπέρμετρη αισιοδοξία του εξέφρασε ο Όντεντ Κάτας για την αναμέτρηση με τον Αρη στο «Νόκια Αρένα». O τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Ο Αρης είναι δύσκολη ομάδα και πρέπει να κοντρολάρουμε το ρυθμό από την αρχή». Από την πλευρά του, ο Όμρι Κάσπι είπε: «Δεν θα είναι εύκολο ματς».

Όντεντ Κάτας: «Είναι χαρά να παίζουμε εντός έδρας μετά από τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Παίζουμε καλύτερα στο γήπεδο μας. Είναι ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουμε μετά από μια μεγάλη ήττα στο Ισραήλ. Συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε και θα κρατήσουμε τα θετικά από αυτή την ήττα. Ο Αρης είναι δύσκολη ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Με την βοήθεια του κόσμου μας, είναι δύσκολο να μας κερδίσει ο Αρης στην έδρα μας».

Όμρι Κάσπι: «Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέραμε από τη στιγμή που κληρωθήκαμε με τον Αρη ότι είναι δύσκολη ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς γιατί θα είναι δύσκολο να το κάνουμε στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε δυνατή ομάδα με πολλά εργαλεία στη μηχανή μας. Πρέπει να κερδίζουμε οποιονδήποτε στην Ευρωλίγκα στο σπίτι μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube