Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Φιλμπέρτο Ριβέρα. Ο Πορτορικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα και αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του. Ο 25χρονος άσος θα καταλάβει θέση τρίτου ξένου στον «δικέφαλο», καθώς υπάρχουν οι Ουέσον και Έιβερι. Ο πρώτος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτήσει διαβατήριο από τα Σκόπια και να απελευθερώσει μια θέση.

Εάν δεν γίνει αυτό τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Έιβερι. Από κει και πέρα, η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση και ενός ψηλού με τον Βιτάλι Ποταπένκο να είναι ένα όνομα που ακούγεται αλλά να μην έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση.

Ο Πορτορικανός γκαρντ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα και στους στόχους της τη φετινή περίοδο.

«Ξέρω ότι θα φορέσω τη φανέλα μίας ιστορικής ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Από τη Νάπολι έφυγα για οικονομικούς λόγους. Εύχομαι να μη ξαναπεράσω ποτέ κάτι τέτοιο. Απώτερος στόχος μου είναι, πάντως, τα Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ», τόνισε ο Ριβέρα, κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα.

Ο παίκτης πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε την προπόνηση των νέων του συμπαικτών.

Το ντεμπούτο του Πορτορικανού αναμένεται να γίνει στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 22 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα μπορούσε ο Γιόκιτς να πάει στην Ελλάδα;»: To ESPN αναρωτιέται για… Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Καλάθη στην Εθνική για τα «παράθυρα»-Μέσα και ο Ντόρσεϊ

Έριξε τριαντάρα στη Νορβηγία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U16 η Εθνική Κορασίδων!

Γιαννακόπουλος: «Σλούκας και Ερνανγκόμεθ ενσαρκώνουν περισσότερο τις αξίες του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Οδηγούσα στη γαλλική ριβιέρα και στην προσπάθεια μου να φιλήσω την σύντροφό μου βγήκα εκτός δρόμου»

Γιαννακόπουλος: «Πάντα είχα στο μυαλό μου την επιστροφή Ζέλικο - Ίσως το καλύτερο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί ποτέ»

Γιαννακόπουλος για το λάβαρο του Μποντιρόγκα: «Ήταν λάθος μου, το λάβαρο θα επιστρέψει στην οροφή»

Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα φέρω Γιόκιτς στον Παναθηναϊκό - Έκανα πρόταση στους Νάγκετς!»

Ο Γιώργος Δέδας στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Κασελάκης: «Με κέρδισε το όραμα της ομάδας και η συμπεριφορά των ανθρώπων της»

TAGS: A.E.K.