Ο τρόπος που έχασε το ματς στο Αιγάλεω από την τοπική ομάδα το Σάββατο το Μαρούσι έχει αφήσει πολλά παράπονα στους ιθύνοντες και στους παίκτες των «κίτρινων». Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν έφεραν τελικά αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε στις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν ξεκάθαρος, αναφερόμενος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, θεωρώντας πως του έγινε φάουλ από τον Καλλινικίδη. Όμως, η παράβαση δεν καταλογίστηκε ποτέ από τους διαιτητές. «Πιστεύω πως δεν αξίζει καν να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση, γιατί θα αποπροσανατολιστούμε. Άλλωστε, όλοι την είδαν καθαρά και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να βελτιώσουμε αυτά που περνάνε από το χέρι μας. Τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να μας απογοητεύουν, αλλά να μας πεισμώνουν να καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε αδικεί την ομάδα μας. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα επιστρέψουμε καλύτεροι».
Το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 30 του μήνα. Έτσι, ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε δυο ημέρες άδεια στους παίκτες του για να ξεκουραστούν. Ο Ντονέλ Τέιλορ αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να προσκομίσει κάποια απαραίτητα έγγραφα και θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα.
Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει οριστικά για τον κοινοτικό γκαρντ που θα ολοκληρώσει το «κίτρινο» ρόστερ.
Ο Χριστόφορος Στεφανίδης εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης