Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο νεαρός επιθετικός της Λιόν, Καρίμ Μπενζεμά, αποτελεί στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται διατεθειμένη να «τινάξει την μπάνκα» για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενθουσιασμένος από τις ικανότητες του Μπενζεμά, είναι έτοιμος να προσφέρει 21 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Γάλλος άσος είναι πρώτος σκόρερ έως τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα, είχε τις πρώτες συμμετοχές με την εθνική ομάδα και τυγχάνει της εκτίμησης πολλών κορυφαίων ευρωπαίων προπονητών, αρκετοί εκ των οποίων τον παρομοιάζουν με τον Τιερί Ανρί.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπενζεμά έχουν εκτοξεύσει την τιμή του στα ύψη, αλλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι αποφασισμένος να αποκτήσει το νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου δελεάζοντας τους Γάλλους είτε με το ποσό των 21 εκατομμυρίων λιρών είτε προσφέροντας τους Γάλλους διεθνεις Λουίς Σαχά και Μίκαελ Σιλβέστρ.Σύμφωνα με γαλλικές αναφορές, οι απαιτήσεις της Λιόν ανέρχονται σε 6 εκατομμύρια λίρες(10 εκατομμύρια ευρώ)συν τους δύο παίκτες, προκειμένου να παραχωρήσει τον 19χρονο επιθετικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»