Τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας της μικρής συμμετοχής που έχει με τους πρωταθλητές Ισπανίας τη φετινή περίοδο, έβαλε ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Ο μέσος από το Μάλι διέξευσε όλα τα σενάρια, με σχετικές δηλώσεις του.
«Ποτέ δε δήλωσα ότι θα φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αποφάσισα να έρθω εδώ, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα».
Ακόμη, ο Ντιαρά αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα: «Έχουμε μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει πίεση ή ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αντίθετα, είναι ένας αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε για να αυξήσουμε και άλλο την διαφορά που μας χωρίζει».
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου