Μέσα σε ένα οικογενειακό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα θερμή ανάμεσα στους «βυσσινί», οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες που έρχονται. Το «παρών» έδωσαν άπαντες, τόσο από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, όσο και από πλευράς παικτών. Οι τελευταίοι επέστρεψαν στη βάση τους από το απόγευμα του Σαββάτου. Αυτό, αφού ξεκουράστηκαν στη διάρκεια της μίνι άδειας που τους έδωσε ο Κώστας Πιλαφίδης. Έτσι, παράλληλα ξεκίνησαν και την προετοιμασία τους για το ματς της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας εκ μέρος της διοίκησης, τόνισε πως: «Είμαστε εδώ, γιατί συνηθίζουμε τις ημέρες αυτές να γιορτάζουμε οικογενειακά και να «ζεσταίνουμε» τις καρδιές μας, δίνοντας ο ένας στον άλλο όσο περισσότερη αγάπη μπορούμε. Για όλον τον κόσμο, η γέννηση του Χριστού αποτελεί ελπίδα που κάθε χρόνο ανανεώνεται, αυτήν την ανανέωση και την ελπίδα θέλουμε να ζήσουμε και φέτος και όλοι μαζί σαν οικογένεια, πρέπει να ευχηθούμε να επικρατήσει αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο και για μας να ευχηθούμε υγεία και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα από μας ότι καλύτερο επιθυμούμε. Μεταφέρω τις καλύτερες ευχές από όλα τα μέλη της διοίκησης και από τους φιλάθλους που βλέπω εδώ και, που έμαθαν για την εν λόγω μας συγκέντρωση και θέλω, έστω για μια στιγμή, να σκεφτούμε όλους εκείνους, που αυτές τις ημέρες δε θα έχουν τα αγαθά που θα έχουμε εμείς και να υποσχεθούμε ότι στο μέλλον θα κάνουμε προσπάθεια να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας. Αυτό είναι το πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων και αυτό επιθυμώ να σας μεταφέρω και εγώ. Η ομάδα ετοίμασε κάποια δώρα, που δίνονται ως έθιμο για τα χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ και να σας ευχηθώ ότι καλύτερο και για τον νέο χρόνο».
Επίσης, ευχές απηύθυναν σε όλους, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιώργος Κοτσιαρής και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος των οικονομικών της ΚΑΕ, Μανώλης Λελούδας.
Η διοίκηση της ΚΑΕ, εκτός από τις ευχές βέβαια, μοίρασε δώρα σε παίκτες, προπονητές και το διοικητικό προσωπικό, όπως και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης