Προσπάθεια να αποκτήσει τον Μπρούνο Τσιρίλο καταβάλλει ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Λεβάντε, αφού είναι απλήρωτος. Το βέβαιο είναι πως οι Θεσσαλονικείς αδυνατούν να προσφέρουν στον 31χρονο άσο συμβόλαιο με αποδοχές ανάλογες αυτών που προέβλεπε το αντίστοιχο που υπέγραψε με την ισπανική ομάδα, δηλαδή 600.000 ευρώ το χρόνο. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να πείσουν τον Τσιρίλο να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με απολαβές κοντά στις 350.000 ευρώ, κάτι που απέχει από τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Φερνάντο Σάντος από την πλευρά του προσπαθεί να αξιοποιήσει την εξαιρετική σχέση που έχει με τον παίκτη από την άριστη συνεργασία τους στην ΑΕΚ, προκειμένου να τον πείσει να βάλει νερό στο κρασί του.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση μεσοαμυντικού και επιθετικού, με την τελευταία θέση να αποτελεί προτεραιότητα μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ζήση Βρύζα από την ενεργό δράση. Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ θέλει να παραμείνει στην «Ένωση», ωστόσο είναι αμφίβολο αν η επιθυμία του θα γίνει πράξη και ο Σάντος, που τον έφερε στην Ελλάδα από την Πορτογαλία, λέγεται πως τον θέλει στον ΠΑΟΚ, αν όχι από τώρα, το καλοκαίρι.

Τιμή στον Ζήση

Ο Ζήσης Βρύζας πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του για να υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο 34χρονος φορ θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, για τελευταία φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος την Κυριακή κόντρα στη Λάρισα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν μια γιορτή για να ευχαριστήσουν τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα τους, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον εν λόγω αγώνα αρχίζει την Τετάρτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει 800 εισιτήρια.

Για το συγκεκριμένο ματς ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένεται να είναι βασικός. Στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή του ΠΑΟΚ θα είναι και οι Γεωργιάδης, Σάλμον, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα είναι σε θέση να παίξει μετά το πρόβλημα που έχει στη μέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.