Αρκετά παράπονα είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ. Ο «Ζοτς» παραπονέθηκε για τα χαμένα ριμπάουντ των «πράσινων» και θεώρησε πως η απώλειά τους δεν αφορά μόνο τους ψηλούς. Συμπέρανε πως οι γιορτινές μέρες δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να δουλέψουν όπως θα έπρεπε μέσα στο παρκέ. Πιστεύει πως οι παίκτες του δεν πρέπει να στηρίζονται μόνο στην ποιότητά τους. Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ευρώπης για τη νίκη τους και έκρινε ενδιαφέρον το παιχνίδι. Έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών του, όμως διαπίστωσε πως έκαναν πολλά λάθη. Πάντως, έμεινε με το παράπονο πως η ομάδα του έχασε δύο φορές στον πόντο από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
Αναλυτικά:
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Το ριμπάουντ δεν είναι πρόβλημα μόνο των ψηλών, αλλά όλης της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα στη συνέχεια και να βελτιωθούμε άμεσα. Λόγω των ημερών και των συνθηκών, δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όσο καλά θέλαμε. Ηρθε η ώρα να το κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε πως όλα εξαρτώνται από μας, έχουμε την ποιότητα, αλλά αυτό δεν αρκεί, αν δε δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».
Ντούσαν Βουγιόσεβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς έπαιξε και το πώς πάλεψε η ομάδα μου. Ο αριθμός των ριμπάουντ που μαζέψαμε αποδεικνύει αυτό που λέω. Είχαμε πολλά λάθη κι αν θέλουμε να περάσουμε στους «16», θα πρέπει να τα περιορίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και, στα δύο παιχνίδια που παίξαμε μαζί του, δείξαμε ότι έχουμε και εμείς ποιότητα. Και στα δύο χάσαμε για ένα σουτ, τόση άλλωστε φάνηκε πως είναι η διαφορά μεταξύ της χαράς και της απογοήτευσης».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης