Να κρατήσουν τον Ρονάλντο Γκιάρο στην ομάδα επιθυμούν οι διοικούντες τον Άρη, αφού έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του. Οι εμφανίσεις του 33χρονου αμυντικού, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν πολύ καλές και σε συνδυασμό με την εμπειρία του έκαναν τους «κίτρινους» να θέλουν να τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο. Χθες έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου οι διοικούντες εξέφρασαν την πρόθεσή τους για την ανανέωση του συμβολαίου του και αισιοδοξούν ότι το θέμα θα κλείσει θετικά.

Οι Ρώσοι για Αβραάμ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο 23χρονος αμυντικός άφησε καλές εντυπώσεις στους υπεύθυνους της ρωσικής ομάδας με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο UEFA. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζενίτ προτίθεται να προσφέρει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για την άμεση απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τους «κίτρινους» λήγει το καλοκαίρι του 2009. Οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν ότι για τον Παπαδόπουλο θα ενδιαφερθούν και άλλοι σύλλογοι και για αυτό το λόγο εμφανίζονται διστακτικοί στην αποδοχή της πρότασης των Ρώσων.

Δεν εγκαταλείπουν

Διερευνητική κρούση για την απόκτηση του Εμάνουελ Περόνε έκανε χθες η διοίκηση του Άρη. Συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης συναντήθηκε χθες με τον επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς προκειμένου να πληροφορηθεί τις προθέσεις του, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η του μηνός έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Από τη συζήτηση των δύο πλευρών δεν προέκυψε κάτι, επειδή οι «κίτρινοι» θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τα δικαιώματα του Αργεντινού και πού τελικά ανήκουν. Ο Περόνε είπε πως όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μιλήσει με την Αταλάζα, μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα της Αργεντινής, στην οποία αγωνιζόταν. Οι άνθρωποι του Άρη γνώριζαν ότι το συμβόλαιο του Περόνε είναι μπερδεμένο και θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν το θέμα, σε απευθείας επαφή με τον πρόεδρο της Αταλάζα, Κάρλος Γρανέρο. Αν δεν καταφέρουν να βγάλουν άκρη τώρα, θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι, που ούτως ή άλλως μένει ελεύθερος και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχει εκφράσει ο Ατρόμητος, αφού ο πρώην προπονητής των «κιτρίνων», Γκιγέρμο Ογιος, επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας.

Εξιτήριο σήμερα ο «Κούλου»

Με επιτυχία χειρουργήθηκε χθες το πρωί στο Διαβαλκανικό Κέντρο ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Η επέμβαση του 25χρονου άσου, που έγινε στους κοιλιακούς από τον ειδικό χειρουργό κ. Γενίτσαρη, κράτησε πάνω από μία ώρα και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου θα παραμείνει κλινήρης για περίπου μία εβδομάδα, μέχρι δηλαδή να του αφαιρεθούν τα ράμματα. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης