Ενισχύεται η Ντέρμπι Κάουντι. Ο Λοράν Ρομπέρ συμφώνησε με τον αγγλικό σύλλογο ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου και επιστρέφει στην Premiership μετά τη θητεία του στη Νιούκαστλ και την Πόρτσμουθ (2001-2005). Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από τη Λεβάντε.

Στο μεταξύ, σε συμφωνία με την Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Ρόμπι Σάβατζ ήρθε η Ντέρμπι Κάουντι και πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει με τους ουραγούς της Premiership και ο 33χρονος Ουαλός μέσος. Ο διεθνής άσος μετακόμισε στους «ρόβερς» από την Μπέρμιγχαμ τον Ιανουάριο του 2005 έναντι 4,5 εκατ. ευρώ. Στο φετινό πρωτάθλημα μετρά 17 συμμετοχές, ωστόσο μετά τον Οκτώβριο ο Μαρκ Χιούζ έχει πάψει να τον χρησιμοποιεί μονίμως.

Ήδη η Ντέρμπι στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία έχει ενισχυθεί με τον Αργεντινό επιθετικό Εμανουέλ Βίγια και τον βετεράνο Άγγλο μπακ Ντάνι Μιλς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube