Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ και όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την ήττα από την Ξάνθη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος απηύθυνε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα.

«Αν είναι σοκ αυτός ο αποκλεισμός θα το δείξει η συνέχεια. Πληρώσαμε τα λάθη μας και δείξαμε πως αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, το χάνουμε. Δεν νομίζω πως αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Έγιναν κάποια λάθη και δυστυχώς τα πληρώσαμε», δήλωσε ο Μεσσήνιος φορ και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και οι φίλαθλοι ήταν πάντα κοντά μας. Το σημείο αυτό είναι κομβικό για μας. Ξεκινά μια σειρά παιχνιδιών που είναι για μας τελικοί. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, όπως ήταν μέχρι τώρα. Αν ο κόσμος απογοητευτεί, θα απογοητευτούμε κι εμείς με τη σειρά μας. Το φάρμακο είναι η ηρεμία. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία από όλους για να μην μας πάρει από κάτω. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι του Σαββάτου και όσα ακολουθούν».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: A.E.K.