Μετά τον Μάρσιο Τζιοβανίνι, η Βέροια ετοιμάζει και άλλη μεταγραφική κίνηση. Ο Ραζάν Ντανιέλ Φριτέα αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να υπογράψει στη «Βασίλισσα». Ο 25χρονος μέσος από τη Ρουμανία έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το θέμα είναι καθαρά τυπικό.

Επόμενος στόχος της Βέροιας είναι ο 30χρονος μέσος Γκαμπριέλ Μπόστινα, ο οποίος ανήκει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Εάν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ντιέγκο Τζίνο Πάντουλα. Δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του Λουσιέν Μετόμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: Βέροια