Η εθνική ομάδα της Τυνησίας σημείωσε μεγάλη νίκη επί της αντίστοιχης της Νοτίου Αφρικής για τον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Γκάνα. Οι νικητές προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε τέρματα των Ντος Σάντος (8’, 34’) και Μπεν Σαάντα (31’), ενώ οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 απλώς μείωσαν στο 88’ με τον Μφέλα.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ανγκόλα επικράτησε της Σενεγάλης με 3-1. Οι Σενεγαλέζοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Φαγιέ, ωστόσο στην επανάληψη η Ανγκόλα ήταν εξαιρετική και πήρε προβάδισμα με τέρματα του Μανούτσο Γκονσάλβες στο 50’ και το 67’, με τον Φλάβιο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 78’.
Στην τελευταία αγωνιστική μία ισοπαλία μεταξύ Τυνησίας και Ανγκόλας θα χαρίσει και στις δύο ομάδες την πρόκριση στα προημιτελικά.
Βαθμολογία (σε δύο αγώνες)
1. Ανγκόλα 4 (+2)
2. Τυνησία 4 (+2)
3. Σενεγάλη 1 (-2)
4. Νότιος Αφρική 1 (-2)
Τρίτη αγωνιστική (31/1): Σενεγάλη-Νότιος Αφρική, Τυνησία-Αγκόλα
*Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.