Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Σιένα επισκιάστηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς το πρόσωπο του Πίνι Γκέρσον. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά από την αρχή είχαν δείξει τις προθέσεις τους. Όταν η ιταλική ομάδα ξέφυγε στο σκορ με 19-31, άρχισαν τα πρώτα γιουχαΐσματα και οι γκρίνιες. Όλα έδειχναν να αλλάζουν με την ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» και το προσπέρασμα στο σκορ με 53-52.

Ωστόσο, οι αποδοκιμασίες επανήλθαν και μάλιστα πιο έντονες, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ η Σιένα είχε πάρει σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. «Εεεε… οοοο, αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τις εξέδρες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πίνι Γκέρσον αποδοκιμάστηκε και πάλι έντονα, υπήρξαν ρίψεις αντικειμένων, ενώ ο Ισραηλινός πήγε στα αποδυτήρια με τη συνοδεία των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ζητούσαν από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να διώξει τον Πίνι Γκέρσον από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι, λίγες ώρες πριν το ματς, η Πειραϊκή ΚΑΕ είχε βγάλει ανακοίνωση-στήριξης στον «Πίνχας», ενώ για πρώτη φορά δεν βρίσκονταν στο γήπεδο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube