Καταδίκασε το επεισόδιο που είχαν ο Λι Μπόιερ με τον Κίρον Ντάιερ στη διάρκεια του αγώνα της Νιούκαστλ με την Αστον Βίλα ο Άλαν Σίρερ. Ο αρχηγός των «ανθρακωρύχων» δεν έκρυψε την οργή του προς τους δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι ατίμασαν, όπως είπε, το όνομα του συλλόγου.

«Το περιστατικό αυτό είναι πραγματικά ντροπή για τη Νιούκαστλ και τους πιστούς οπαδούς μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους συμπαίκτες μου και τους το είπαν και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα. Τα άπλυτά μας βγήκαν στη φόρα μπροστά στα μάτια όλης της χώρας για μια ακόμη φορά», δήλωσε ο πολύπειρος επιθετικός εννοώντας προφανώς τις συνεχείς διαμάχες που ταλανίζουν το στρατόπεδο της Νιούκαστλ. Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο παρελθόν το παράδειγμα των δύο παικτών είχαν μιμηθεί στις σχέσεις τους παίκτες και προπονητές. Παροιμιώδεις ήταν οι καυγάδες του Ντάιερ με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, σερ Μπόμπι Ρόμπσον, ενώ εσχάτως ο νυν τεχνικός της ομάδας, Γκρέιαμ Σούνες είχε έρθει σε ρήξη τόσο με τον Λοράν Ρομπέρ όσο και με τον Κρεγκ Μπέλαμι. Μάλιστα ο δεύτερος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σέλτικ, αφού η συμβίωσή του με τον Ουαλό μάνατζερ ήταν αδύνατη.

Εν τω μεταξύ, κέρδος της τάξεως των 5.1 εκατομμυρίων λιρών για το εξάμηνο μέχρι τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε η Νιούκαστλ. «Τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα μας παρέχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τον ανταγωνισμό στα υψηλά επίπεδα», δήλωσε ο πρόεδρος των «ανθρακωρύχων», Φιλ Σέφερντ και συμπλήρωσε: «Οι οπαδοί μας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να τους χαρίσουμε τις επιτυχίες που αξίζουν».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!