Τη δυσαρέσκεια και την απορία του για την κατάθεση ένστασης από πλευράς Ολυμπιακού για τη χρησιμοποίηση του Ρόμαν Βάλνερ από την Καλαμαριά εξέφρασε ο Αριστείδης Γαλανόπουλος μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.
«Πριν τρία χρόνια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πει πως τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται εντός αγωνιστικών χώρων. Απορώ πως κατέθεσαν ένσταση», δήλωσε ο μέσος των Ποντίων και πρόσθεσε: «Καλό θα είναι οι αγώνες να κερδίζονται εντός αγωνιστικών χώρων. Η βαθμολογική μας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να χαρούμε για τη νίκη που πετύχαμε. Από τη μεριά της διοίκησης, όπως μας έχουν ενημερώσει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον τρόπο που έχουν χειριστεί τα θέματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει αξιόλογο υλικό και μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο τους βαθμούς. Με αυτό που έγινε εκμηδενίζεται η προσπάθεια που έκανε η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό που μας ενοχλεί είναι πως χάνεται ο κόπος των ποδοσφαιριστών».
Παράλληλα ο 26χρονος άσος τόνισε πως η ΕΠΟ θα έπρεπε να είχε χειριστεί διαφορετικά την υπόθεση. «Ίσως κάποιοι αρμόδιοι θα πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και αναφέρομαι στην ΕΠΟ. Όταν ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν του εκδίδεις δελτίο συμμετοχής σε αγώνα. Δεν γνωρίζω τα νομικά δεδομένα, αλλά ως ποδοσφαιριστής έχω αυτή την άποψη».
Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του σε περίπτωση που υπάρξει τιμωρία και η Καλαμαριά βρεθεί σε δυσχερή βαθμολογική θέση, απάντησε: «Αν καταθέταμε τα όπλα σε περίπτωση που χάναμε τους βαθμούς θα μας βλέπατε έτοιμους να πάμε σε καμία παραλία. Και τη χειρότερη των περιπτώσεων να πάρουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι εσχάτων, για να δικαιώσουμε τους κόπους μας και να αποδείξουμε πως είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, εμείς θα δικαιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη δύναμη, ώστε να διαψεύσουμε τα πάντα».