Η Ολυμπιάδα Πατρών δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια και κόντρα στην ΑΕΛ, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, υπάρχει μόνο η νίκη για τους «πορτοκαλί». Η προετοιμασία των παικτών του Ντράγκαν Ράτσα, για το παιχνίδι κόντρα στους "βυσσινί", μπαίνει στην τελική της ευθεία. Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Το βασικότερο, πως για να έρθει η νίκη, χρειάζεται οι παίκτες του να δείξουν διάρκεια και στα 40’ της αναμέτρησης. Επίσης, πως οι καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων πρέπει, κάποια στιγμή, να συνοδευτούν και από θετικά αποτελέσματα.
«Για την Ολυμπιάδα, αυτό, όπως και τα άλλα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικά. Χρειαζόμαστε μια νίκη, για να αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία όλης της ομάδας. Στα τελευταία ματς, κάποια άσχημα τρίλεπτα μας στοίχισαν. Τώρα πρέπει να έχουμε διάρκεια για σαράντα λεπτά. Η ΑΕΛ έχει πολύ καλή περιφέρεια, πιέζει αμυντικά και προχώρησε μέχρι τώρα, χάρη στην ηρεμία που έχει στο παιχνίδι της».
Στη συνέχεια, ανέλυσε τι θα είναι αυτό που θα δώσει το ροζ φύλλο αγώνα στους Πατρινούς. «Μας λείπει μια νίκη, ειδικά τώρα που δείχνουμε κάτι καλό στο παρκέ. Αν έρθει η νίκη, σίγουρα, θα αλλάξει η ψυχολογία μας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».
Εν τω μεταξύ, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί ήδη τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου, στο κατάστημα χορηγού της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ VSTORE (Αγ.Ανδρέου 138). Η γενική τιμή τους ορίστηκε στα 5 ευρώ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης