Η διοίκηση της Μπλάκμπερν προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολλανδό αμυντικό Αντρέ Όιγερ του οποίου το συμβόλαιο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 33χρονος Όιγερ βρίσκεται στους «ρόβερς» από τον Αύγουστο του 2006 και μετά από την πρώτη απογοητευτική χρονιά που συνοδεύτηκε με έναν σοβαρό τραυματισμό (σπάσιμο ποδιού), φέτος δείχνει αναγεννημένος και αποτελεί μία πολύ σημαντική μονάδα για το συγκρότημα του Μαρκ Χιουτζ.

«Είχαμε την δυνατότητα να εξετάσουμε την υπόθεση του Όιγερ μέχρι τις 31 Μαρτίου, αλλά φροντίσαμε να τελειώσει το θέμα από τώρα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Ουίλιαμς.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων δεν σταματούν στην περίπτωση του Όιγερ, αφού σύμφωνα πάντα με τον ισχυρό άντρα της αγγλικής ομάδας σειρά έχουν οι Μακάρθι, Μπέντλεϊ, Πέντερσον και Γουόρνοκ οι οποίοι θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με την διοίκηση.

Επιμέλεια: Σταύρος Χαϊταντόγλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον