Μπορεί να απομένουν πέντε αγωνιστικές και ο Αθηναϊκός να έχει ξεφύγει με τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Πανελλήνιο και τέσσερις από τον τρίτο Φίλιππο Βέροιας αλλά άπαντες στις τάξεις της ομάδας προτιμούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους.

Όλοι στον Αθηναϊκό έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Δούκα στο ΔΑΪΣ. «Προετοιμαζόμαστε όπως και για όλα τα άλλα παιχνίδια και για αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Δούκα, αναγνωρίζοντας την αξία και την
ιστορία του αντιπάλου μας. Δεν έχει αλλάξει τίποτε στην προετοιμασία μας. Είμαστε προσανατολισμένοι στο παιχνίδι αυτό και θα προσέξουμε ιδιαίτερα κάθε λεπτομέρειά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αθηναϊκού, Γιώργος Κρανάκης, ο οποίος κρατάει χαμηλούς τόνους.

Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Δούκα ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό. «Τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Κώστας Τσαβδαρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «οι παίκτες μου μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους «λόρδους»».

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube