Χωρίς τον τραυματία Κώστα Χαρίση, αλλά με τον Δημήτρη Παπανικολάου, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και τον Νίκο Χατζή που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θα παραταχθεί η ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου (19:00, Supersport 1) απέναντι στη Λάρισα στη θεσσαλική πόλη για τη 18η αγωνιστική. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι άριστο και στόχος είναι η πέμπτη συνεχής νίκη, που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της κατάληψης μίας θέσης στην εξάδα.
«Σίγουρα, οι αντίπαλοί μας αποτελούν, μαζί με το Αιγάλεω, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα αν προέρχεται από ήττες. Η παρουσία του Γιώργου Καλαφατάκη θεωρώ ότι θα ανακατέψει την τράπουλα στην ομάδα και οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Αν διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δώσουμε το 101% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων στην αναμέτρηση του Σαββάτου, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Ο Αλέξης Κυρίτσης από την πλευρά του τόνισε: «Δίνουμε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Δεν μας απασχολεί το σερί, αλλά η νίκη στο ματς με την ΑΕΛ. Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία χρειάζεται να παρουσιάσουμε σοβαρότητα και πειθαρχία και κυρίως, αυτοσυγκέντρωση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας».