Ο Δημήτρης Μαυροειδής του Αμαρουσίου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Τελείωσε το ματς, με 20 πόντους (4/6 βολές και 8/10 δίποντα), μαζεύοντας 5 ριμπάουντ, κάνοντας 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο).
Γι’ αυτή τη διάκριση, είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και για την εμφάνιση που πραγματοποίησα και για την τιμή που μου έγινε να ψηφιστώ πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Το πλέον σημαντικό όμως, ήταν ότι η ομάδα πήρε αυτή την μεγάλη νίκη, σε μια τόσο δύσκολη έδρα και από έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εγώ έδειξα ότι είμαι πάντα έτοιμος, δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε ευκαιρία και ότι ο προπονητής μου μπορεί να πιστεύει σε μένα.
Ολη η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά στον δεύτερο γύρο και αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα όσο και από το μπάσκετ που παίζουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα, αφού κάθε μέρα βρισκόμαστε καλύτερα ο ένας με τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην οκτάδα και μετά να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».
Αναλυτικά, η βαθμολογία:
Μαυροειδής 127
Κις 98
Μάσεϊ 51
Καλαϊτζής 26
Ράιτ 15
Ρόου 11
Στίβενσον 6
Βουγιούκας 4
Χαραλαμπίδης 3
Καϊμακόγλου 1