Σίγουρα, τα τελευταία αποτελέσματα του Πανιωνίου δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και έχουν φέρει τους «κυανέρυθρους» κοντά στο να μείνουν εκτός στόχων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο αποκλεισμός από τη Βαλένθια στο ULEB Cup και η ήττα από τον Άρη στο Ελληνικό την Κυριακή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1, έχουν δημιουργήσει «ψίθυρους». Αυτοί αφορούν την αντικατάσταση του Νέναντ Μάρκοβιτς από τον «κυανέρθρο» πάγκο. Όμως, οι διοικούντες την ΚΑΕ θεωρούν πως ο Βόσνιος τεχνικός δεν ευθύνεται για τα τελευταία αποτελέσματα και ήδη διαψεύστηκε η πιθανότητα να αντικατασταθεί ο πρώην άσος της ομάδας. Έτσι, ο Μάρκοβιτς θα παραμείνει στο πόστο του, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι.
Mάλιστα, διαψεύστηκαν άμεσα και όλα τα ονόματα που ακούστηκαν ως υποψήφιοι τεχνικοί για να αντικαταστήσουν τον Βόσνιο τεχνικό.
Στα αγωνιστικά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» είχαν ρεπό τη Δευτέρα. Όσοι δεν αγωνίστηκαν, προπονήθηκαν κανονικά.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης