Στους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι με τον Άρη για την 4η αγωνιστική του «Top16», της Ευρωλίγκας (5/3, 20:15), στάθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

«Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Άρη να…επιστρέψει στο ¨παιχνίδι¨. Γι’ αυτό τώρα το ματς μοιάζει πιο επικίνδυνο. Από την δική μας πλευρά, μια νίκη θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Το σημαντικό για μας αυτή τη στιγμή είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες μας. Τελικά θα έχουμε στην διάθεσή μας 11 παίκτες που θα είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι. Αυτό είναι καλό σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια της σεζόν…», είπε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας που δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο «Αμπντί Ιπεκσί». «Απέναντι στον Άρη θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να δώσουμε πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια. Ωστόσο θα έχουμε στο πλευρό μας 12.000 οπαδούς μας που θα παραβρεθούν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να έχεις την υποστήριξη του κόσμου σου ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Γι’ αυτό περιμένουμε να μας υποστηρίξουν…».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του σέντερ της τουρκικής ομάδας, Σαβάζ Ογκούζ, που είπε: «Έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας μετά το ματς με την Λιέτουβος Ρίτας. Παίρνουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνουμε και με τον Άρη. Τους νικήσαμε στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας ένα σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι. Ωστόσο πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς θα είναι να παίξουμε και καλή άμυνα. Ο Άρης θα κυνηγήσει ότι του αντιστοιχεί από αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι που to κάνει πιο επικίνδυνο. Νομίζω ότι με την υποστήριξη του κόσμου μας, θα πάρουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχωρεί ο Καντσελιέρι από την Τρέντο στο τέλος της σεζόν

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο - Αυτά θέλει ο «δικέφαλος» για τον τίτλο

Μπούτσκος: «Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να παίξουμε πιο ποιοτικά στο Μπιλμπάο»

Πονσαρνάου: «Θα βλέπω στον ύπνο μου τον Μπέβερλι, πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ - Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας»

Ταϊρί: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη διαφορά, φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Θυμήθηκε τα παλιά την κατάλληλη στιγμή: Η τεράστια εμφάνιση του Μπέβερλι κόντρα στην Μπιλμπάο!