Έτοιμη για το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική είναι η Ξάνθη. Οι Θρακιώτες που προέρχονται από άσχημο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο όπου και ηττήθηκαν με 2-1 θέλουν το θετικό αποτέλεσμα με τους «κιτρινόμαυρους». Ο Νίκος Κεχαγιάς πονοκεφαλιάζει για την απουσία του Τόμας Ρατζίνσκι, που είναι τιμωρημένος, ενλώ θα λείψει και ο τραυματίας Μίτου. Αντίθετα επιστρέφουν ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Ρίκκα. Μάλιστα ο Κεχαγιάς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεαρό Θανάση Ντίνα.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα είναι η εξής: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Λαμπριάκος, Εσμεράντο, Ζουέλα, Γκρζέλακ, Φλίσκας, Λυμπερόπουλος, Γιουρασόφσκι, Κιντάνα, Κωστούλας, Πένκο, Τόμιτς, Τζιωρτζόπουλος, Διγκόζης, Βάλλας, Ντίνας, Ρίκκα, Αλβα και Ριζογιάννης.

Η Νιούκαστλ «κοιτάζει» προς Ξάνθη

Η πολύ καλή πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις κυρίως των νεαρών ποδοσφαιριστών της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγγλικής Νιούκαστλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκάουτερ των «ανθρακωρύχων» έχει βρεθεί τουλάχιστον τρεις φορές στην ακριτική πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσει κατά πρώτο λόγο τον Αντώνη Ρίκκα και κατά δεύτερο τον Ζουέλα. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις στα επόμενα παιχνίδια.


Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Ξάνθη