Η παραμονή του Νάτσο Γκαρσία αποτελεί προτεραιότητα για τον Άρη. Το συμβόλαιο του διεθνή Βολιβιανού λήγει το καλοκαίρι του 2009, αλλά η διοίκηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις μαζί του και τον ατζέντη του, Πάολο Κόντι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έχουν κάνει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2012, με οικονομικούς όρους που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο 28χρονος άσος δεν έχει απαντήσει, αφού περιμένει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη τον ιταλό μάνατζερ του. Ο Γκαρσία έχει δηλώσει ικανοποιημένος από την πρόταση του Άρη, αλλά δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα, που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, μαζί βέβαια με το οικονομικό και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Εβγαλε τον νάρθηκα

Σε περίπου τρεις εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Νίκου Καράμπελα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο νεαρός αμυντικός του Άρη έβγαλε τον νάρθηκα από το αριστερό πόδι του και ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης περίπου ένα μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, άγνωστες παραμένουν οι σκέψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει, αφού στη χθεσινή προπόνηση ανακάτεψε την τράπουλα.

Συλλέκτης βραβείων

Νικητής στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη της 23ης αγωνιστικής αναδείχτηκε με μεγάλη διαφορά ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός συγκέντρωσε ποσοστό 50% για την απόδοσή του (σημείωσε και ένα γκολ) στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αφήνοντας στη 2η θέση τον Χούτο. Αυτό είναι το δεύτερό τη φετινή σεζόν για τον 25χρονο φορ, αφού είχε έρθει πρώτος την 5η αγωνιστική για τα δύο γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Από πέρυσι συνολικά ο Ισπανός έχει συγκεντρώσει πέντε φορές τα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Ξεκίνησε χθες η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE και τιμώνται 15 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 25 ευρώ στη θύρα 2, 30 ευρώ στη θύρα 9 και 60 ευρώ στη θύρα 7 επισήμων.

• Την Πέμπτη 20 Μαρτίου ορίστηκε τελικά από την ΕΠΟ ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με την Ξάνθη, με ώρα έναρξης 17:45.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης