Ανακοίνωση- απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα εξέδωσε την Πέμπτη (6/3) η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη. Οι ιθύνοντες των Ακριτών είναι ενοχλημένοι από τα λεγόμενα του Ισπανού κόουτς, ο οποίος κατέκρινε τις επιλογές του Νίκου Κεχαγιά στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας τες ως τακτική ξεκούρασης εν όψει του μεταξύ τους αγώνα… «Να βρει άλλους τρόπους να φανατίζει τους παίκτες του» τα λόγια του αρχηγού, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι θεμιτό, αυτό ας το κρίνουν άλλοι, κάποιος εργαζόμενος στην Ελλάδα να χρησιμοποιεί θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους ΄΄όπως οι δηλώσεις του΄΄ προκειμένου να συσπειρώσει και να φανατίσει το περιβάλλον γύρω από αυτόν και με αυτόν τον τρόπο να βγάλει το ψωμί του. Είμαστε σίγουροι ότι ο διαιτητής του αγώνα και θα συγκινηθεί και θα επηρεαστεί από τις δηλώσεις του προπονητή, όπως και οι Ελληνικές Αθλητικές Αρχές».

Οι δηλώσεις:

Παπαδημητρίου: «Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του κ. Πεντράθα, αν μπορεί να χαρακτηριστεί κύριος. Θα πρέπει να μάθει να σέβεται την ιστορία της κάθε ομάδας και αν θέλει να φανατίζει τους παίκτες του, να βρει άλλους τρόπους».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Ξάνθη